Ugrás a fő tartalomra

7400 Kaposvár, Fő utca 65.


+36 (70) 400 2554

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 16.
Varga Katalin

    Gyermekek álmodtak a jövő szakmáiról

    Somogy vármegye minden pontjáról érkeztek pályamunkák a Kaposvári Szakképzési Centrum „Színes szakmák – álmodj a jövőről és rajzold meg!” című rajzpályázatára. Több, mint félszáz kisiskolás és óvodás csoport mutatta meg, milyen foglalkozásokat képzel el a jövőben. A gyermekek maximum öt fős csoportban dolgozhattak. A legjobb pályaműveket készítő kis alkotókat április 15-én, a „Légy a szakmád mestere!” kiállítás megnyitóján díjaztuk.

    Gyermekek álmodtak a jövő szakmáiról

    A zsűrizésbe a Centrum munkatársain kívül az ő gyermekeiket is bevontuk. A Vaszary Képtár vezetője, Pajger-Kovács Lilla pedig szakértő szemmel nézte végig az alkotásokat.

    Az általános iskolák alsó tagozatos diákjai közül a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kisfaludy Utcai tagiskolájának 2. osztályos tanulói – Bogár Tóth Adél és Szécsi Milán Benedek - készítették a legjobb rajzot. A Segesdi IV. Béla Király Általános Iskola 1. osztályos diákjai két csoportja között megosztottuk a második helyet, sőt a dobogó 3. fokán is két csapat osztozott, a Barcsi Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola 2. osztályos tanulói és a Lorántffy Zsuzsanna Református Iskola Ütős ötös csoportja.

    Az óvodás korosztályban a Kaposfüredi Nemzetőr Sori Központi Óvoda Kaposfüredi Tagóvodájának Pumukli csoportja – Györi Szofi, Ferenczi Csenge és Máté Levente - volt a legkreatívabb, a második helyen a Bölcsesség Kezdete Oktatási Központ Békevár tagóvodájának Halacska csoportja végzett, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára a Kaposvári Fésűs Éva Központi Óvoda Kisvakond csoportjának növendékei állhattak fel.

    A díjazott csoportok és a rajzokat készítő diákok kifestőket, színezőket, rajztáblákat, játékokat és édességet tartalmazó értékes ajándékcsomagot kaptak a Kaposvári Szakképzési Centrumtól.

    További képekért kattintson ide!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Légy a szakmád mestere! kiállítás az Eötvösben

    Légy a szakmád mestere! kiállítás az Eötvösben

    A szakképzés tehetséges somogyi diákjai mutatkoznak be a XII. Légy a szakmád mestere! kiállításon, amely április 15-én nyitotta meg kapuit a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium aulájában. A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesülettel közösen szervezett kiállításon 50 diák vesz részt mesterművével, akiknek 29 felkészítő tanár nyújtott támogatást.

    2024. ápr. 16.
    KSZC
    Megkezdődtek a ballagások

    Megkezdődtek a ballagások

    A Kaposvári Szakképzési Centrum intézményeiben május 3-án megkezdődtek a ballagások, idén 31 osztály, 555 diákja mond búcsút iskolájának. Többségük három éves szakképző iskolai tanulmányait fejezi be, emellett vannak érettségiző osztályok is.

    2024. máj. 3.
    Varga Katalin
    Ötven év a szakképzésért

    Ötven év a szakképzésért

    Több, mint száz vendég ünnepelte közösen a Kaposvári SZC Barcsi Szakképző Iskola fennállásának 50. évfordulóját, április 26-án. A jubileum alkalmából emléktáblát is avattak, amit a jelenlevők aláírásukkal láttak el.

    2024. máj. 2.
    KSZC


    KIMIKK
    Digitális Közösségi AlkotóműhelyFestoKaposvári VizsgaközpontMagyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal: NSZFHSomogyi Kereskedelmi és IparkamaraVIDEOTON Elektro-PLAST Kft
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Kaposvári Szakképzési Centrum

        7400 Kaposvár, Fő utca 65.

      • Telefon: +36 (70) 400 2554

        E-mail: info@kszc.hu

        OM azonosító: 203027

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001287/2015


      2024Kaposvári Szakképzési Centrum