Ugrás a fő tartalomra

7400 Kaposvár, Fő utca 65.


+36 (70) 400 2554

Széchenyi 2020

Hírek


2024. jún. 27.
KSZC

    Ezekben a napokban lehet beiratkozni a középiskolákba

    Június 26-28. között, tehát szerdától péntekig szervezik meg a középiskolák a frissen felvett diákjaik beiratkozását. Az iskolák a felvételi értesítővel egyidőben erről is küldtek tájékoztatást a szülőknek.

    Ezekben a napokban lehet beiratkozni a középiskolákba

    Mindegy, hogy hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba készülő 10-12 éves gyerekekről, vagy szeptembertől kilencedik osztályos 14-15 évesekről van szó, az összes középiskolában ebben a három napban tartják a személyes beiratkozásokat, amelyen mindenkinek meg kell jelenni.

    A személyes ügyintézés folyamata ugyanakkor jelentősen meggyorsítható, ha előtte a beiratkozáshoz szükséges adatokat online beküldték a jelentkezők, a KRÉTA rendszerében.

    A személyes beiratkozáskor a következő dokumentumokat kérik el az iskolák: a diák és a szülő személyazonosító igazolványa, a diák TAJ kártyája, a diákigazolvány kiállításához szükséges NEK-adatlap, az általános iskolai tanulmányok befejezését igazoló bizonyítvány. Emellett néhány iskola a felvételről szóló értesítés bemutatását is kéri.

    Mivel a kért dokumentumok iskolánként eltérhetnek, az értesítőben érdemes megnézni, hogy az adott intézmény pontosan mit kér!

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Állami kitüntetést vehetett át az Eötvös oktatója

    Állami kitüntetést vehetett át az Eötvös oktatója

    Az Augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából Miniszter Elismerő Oklevélben részesült Kolozsiné Keresztes Éva. A Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium oktatója szeptember 3-án vehette át a rangos elismerést a Kulturális és Innovációs Minisztériumban, dr. Varga-Bajusz Veronika államtitkártól és Pölöskei Gáborné helyettes államtitkártól.

    2024. szept. 6.
    KSZC
    Ma még nem késő

    Ma még nem késő

    Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az idei őszi érettségikre. A Kaposvári Szakképzési Centrum két intézményében - a Kaposvári SZC Széchenyi István Technikum és Szakképző Iskolában és a Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Technikum és Gimnáziumban - lehet érettségi vizsgát tenni október-november folyamán.

    2024. szept. 5.
    Varga Katalin
    Az előzetes hallgatói jogviszony a technikumi diákok továbbtanulását segíti

    Az előzetes hallgatói jogviszony a technikumi diákok továbbtanulását segíti

    A 2023/2024-es tanévtől lehetősége van az egyetemeknek előzetes hallgatói jogviszonyt kötni a technikumok jól teljesítő 13. évfolyamos diákjaival. A Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium két diákja sikeresen élt ezzel a lehetőséggel, és szeptembertől a győri Széchenyi István Egyetemen kezdik meg tanulmányaikat.

    2024. szept. 4.
    Varga Katalin


    KIMIKK
    Digitális Közösségi AlkotóműhelyFestoKaposvári VizsgaközpontMagyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal: NSZFHSomogyi Kereskedelmi és IparkamaraVIDEOTON Elektro-PLAST Kft
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Kaposvári Szakképzési Centrum

        7400 Kaposvár, Fő utca 65.

      • Telefon: +36 (70) 400 2554

        E-mail: info@kszc.hu

        OM azonosító: 203027

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E-001287/2015


      2024Kaposvári Szakképzési Centrum